Порядок розгляду скарг, поданих учасниками до моменту укладення договору про закупівлю Державним підприємством «Київський експертно-технічний центр Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці» Друк

1. Цей Порядок визначає процедуру розгляду скарг у Державному підприємстві «Київський експертно-технічний центр Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці» (далі - замовник), поданих учасниками до моменту укладення договору про закупівлю.

Терміни, викладені в цьому Порядку, вживаються у значенні, наведеному в Положенні про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 № 921 (зі змінами) (далі - Положення).

Детальніше...
 
Щодо якості документації з питань охорони праці, що надаються підприємствами - замовниками на експертизу Друк

Основною метою, що ставиться перед експертами, є складання якісного висновку експертизи. Лише за дотримання таких умов можливо отримати об'єктивну оцінку спроможності підприємства виконувати роботи та експлуатувати обладнання підвищеної небезпеки із дотриманням вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Детальніше...
 
Золота фортуна Друк

19 вересня 2008 року у великому конференц - залі Національної Академії наук України відбулася церемонія нагородження найкращих підприємств, організацій, установ і підприємців України нагородами Міжнародного Академічного Рейтингу популярності "Золота Фортуна".

Детальніше...
 
До уваги замовників експертизи імпортного обладнання для виробництв АПК. Друк
Доволі часто на виробництвах агропромислового комплексу (особливо в харчовій і переробній промисловості) використовується імпортне обладнання підвищеної небезпеки. Експертиза такого обладнання здійснюється з урахуванням його відповідності вимогам нормативно-правових актів з охорони праці, національнихта міждержавних стандартів, а також європейських і міжнародних стандартів гармонізованих в Україні та Директив Європейського Співтовариства передбачених ДСТУ EN 292-2-2001.
Детальніше...
 
АВТОКЛАВИ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО! Друк

Інформація для підприємств,
що експлуатують автоклави


Наприкінці 60-х років ХХ-го століття на Україні набуває розвитку будівельна галузь, яка потребує застосування нових технологій і, насамперед, нових будівельних матеріалів. По всій Україні будуються заводи по виробництву стінових матеріалів: силікатної цегли, пористого бетону тощо. Найпотужнішим підприємством на той час був Красноліманський ЗСЦ в Донецькій обл., що експлуатував 50 автоклавів; Експериментальний завод пористого бетону і виробів в м. Білгород Дністровський (Одеська обл.); Дніпропетровський завод стінових матеріалів; Чернігівський завод будівельних матеріалів; Житомирський завод силікатних виробів; ціла низка заводів на заході України ( Розвадівський, Любомирський); в місті Запоріжжя – „Індустрія”, „Завод ЗК № 1”, „Запоріжсталь”, „Запорізький комбінат будівельних матеріалів”; на Київщині - завод „Цегла Трипілля”, „Обухівський завод пористих виробів”, „Дарницький комбінат будівельних матеріалів і конструкцій” тощо.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 Наступна > Кінець >>

Сторінка 13 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.