Друк
Петера Володимир Леонідович
керівник лабораторії
тел.: (044) 454 10 19
е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

 

Висококваліфіковані фахівці (експерти технічні) виконують наступні види робіт:

1. Експертиза щодо додержання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки під час виконання робіт підвищеної небезпеки.

2. Експертиза щодо додержання вимог законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки під час експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

3. Експертиза щодо відповідності машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки для можливості їх застосування на території України.

4. Експертиза проекту, робочого проекту або робочої документації при будівництві або реконструкції, капітальному ремонті електроустановок.

5. Експертиза (перевірка) технологічної, конструкторської, технічної документації впровадження нових технологій, виготовлення засобів виробництва, засобів колективного та індивідуального захисту на відповідність їх нормативно-правовим актам з охорони праці.

6. Технічний огляд, випробування, експертне обстеження, технічне діагностування машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

7. Експертиза обставин та причин виникнення аварій та нещасних випадків, пов'язаних з використанням електричної енергії.

8. Складання паспортів на обладнання підвищеної небезпеки.

9. Проведення електровимірювальних та електровипробувальних робіт в електроустановках та електричних мережах, напругою до та понад 1000В.

10. Проведення випробувань посудин, балонів, резервуарів, ємкостей, автоклавів, котлів, труб, деталей та з'єднань трубопроводів, арматури промислової трубопровідної, кранів, візків вантажних з підіймальними пристроями, талів, лебідок, строп, навантажувачів, підйомників та автопідйомників, пристроїв вантажозахоплювальних, атракціонної техніки, ліфтів, ескалаторів і пасажирських конвеєрів, кабелів, проводів та шнурів, силових трансформаторів, генераторів електричних резервного живлення, комплексних розподільних пристроїв внутрішніх і зовнішніх установок, вимикачів автоматичних низьковольтних, акумуляторних батарей, конденсаторів з оформленням і видачею протоколів випробувань.

11. Проведення відбору та ідентифікації зразків, що підлягають випробуванням.

12. Оформлення (складання) технічної документації відповідно до вимог нормативної документації.

 

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.