Голова Держгірпромнагляду України привітав учасників міжнародного форуму «Технології захисту/ПожТех – 2012» Друк

Міжнародну виставку «Технології захисту – 2012», що проходить  з 26 по 29 вересня 2012 року на території  Міжнародного виставкового центру в Києві, відвідав голова Держгірпромнагляду України Олександр Хохотва, перший заступник голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан.

Детальніше...
 
Засідання Ради директорів підприємств Оболонського району столиці - крок до зближення бізнесу та наглядових органів Друк

25 вересня відбулося розширене засідання Ради директорів підприємств та установ Оболонського району м. Києва, державної адміністрації району з представниками Держгірпромнагляду. 

Детальніше...
 
АНОНС. Засідання Ради директорів підприємств, установ та організацій Оболонського району м. Києва Друк
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас прийняти участь у засіданні Ради директорів підприємств, установ та організацій Оболонського району м. Києва, що відбудеться у вівторок, 25 вересня 2012 року, о 14.00.
Детальніше...
 
АНОНС. V МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ Друк
З 8 по 12 жовтня 2012 року у м. Ялта, у приміщенні готелю «Ялта-інтурист» відбудеться

V Міжнародна науково-технічна конференція
«Промислова безпека та охорона праці – 2012. Проблеми. Перспективи».

 

До участі у конференції запрошені представники центральних органів виконавчої влади України, учасники міжнародних організацій, представники наглядових органів країн СНД і Європи, наукових та експертно-технічних організацій.

Конференція буде присвячена:
- проблемам та перспективам державного нагляду, зокрема, пріоритетним напрямкам діяльності Держгірпромнагляду України, особливостям розвитку ринкового нагляду, управління ризиками;
- основним складовим безпечного виробництва в гірничорудній, вугільній промисловості, нафтогазовому комплексі та на об’єктах підвищеної небезпеки соціально-культурної сфери, міжнародному досвіду діяльності державних органів влади;
- управлінню охороною праці і промисловою безпекою;
- новим напрямкам експертно-технічної діяльності в умовах економічних реформ, наукової діяльності.

 
Розширене засідання Ради директорів Оболонського р-ну. м. Києва Друк

22 червня 2012 року на базі ПАТ «Бетон комплекс» відбулося розширене засідання Ради директорів Оболонського р-ну. м. Києва в якому, як член Ради, взяв участь Гончаренко В.І. – начальник ДП «Київський ЕТЦ».

В доповіді першого заступника голови Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Патрушева Владислава Юрійовича були підведені підсумки роботи промислових підприємств району за 5 місяців 2012 року та шляхи подальшого розвитку економіки району.

Детальніше...
 
Засідання дискусійного Круглого столу, присвяченого Дню науки Друк

Начальник ДП «Київський ЕТЦ Держгірпромнагляду України» Гончаренко Володимир Іванович 15.05.2012 року прийняв участь у засіданні дискусійного Круглого столу, присвяченого Дню науки, яке було проведено Головним управлінням промислової, науково-технічної та інноваційної політики Київської міської державної адміністрації спільно з Українським інститутом науково-технічної і економічної інформації (УкрІНТЕІ).

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 10 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.