Випробувальна лабораторія «Гарант безпеки» ДП «КЕТЦ» отримала атестат акредитації Друк

Випробувальна лабораторія «Гарант безпеки» проводить свою діяльність відповідно до сфери акредитації, що охоплює наступні види продукції: посудини, балони, резервуари, ємкості, автоклави, котли; труби; деталі та з’єднання трубопроводів; арматура промислова трубопровідна; крани, візки вантажні з підіймальними пристроями, талі, лебідки, стропи, навантажувачі, підйомники та автопідйомники; вантажозахоплювальні пристрої; ліфти, ескалатори і пасажирські конвеєри; кабелі, проводи та шнури; силові трансформатори; генератори електричні резервного живлення; комплектні розподільних пристроїв внутрішніх і зовнішніх установок; вимикачі автоматичні низьковольтні; акумуляторні батареї; конденсатори.

Детальніше...
 
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ Друк

Згідно із п.7.2 рішення колегії Держгірпромнагляду (колегія відбулася 24.04.2014 р. у м. Запоріжжя) уповноважена організація ДП «КЕТЦ» інформує спеціалізовані та експертні організації, що проводять технічні огляди та експертні обстеження (технічне діагностування) вантажопідіймальних кранів, про наступне:

Детальніше...
 
Нагородження підприємств-партнерів ДП «КЕТЦ» Друк

28 квітня ц.р. в рамках святкування Дня охорони праці відбулися урочисті заходи з нагородження почесними грамотами керівників та фахівців підприємств-партнерів ДП «КЕТЦ».

Детальніше...
 
Заходи до Дня охорони праці в ДП «КЕТЦ» Друк

28 квітня ц.р. в рамках святкування Дня охорони праці в ДП «КЕТЦ» відбулися урочисті заходи з нагородження почесними грамотами та подяками за високопрофесійну роботу в 2013 р. кращих працівників підприємства.

Детальніше...
 
Обстеження силового електроустаткування трансформаторних підстанцій ПрАТ «Вентиляційні системи» Друк

Експертами технічними електротехнічної лабораторії ДП “КЕТЦ” у складі: начальник ЕТЛ Козлов А. В. та експерт технічний Новик А. І. проведено експертне обстеження силового електроустаткування 10 і 0,4 кВ трансформаторних підстанцій ТП-10 та ТП-11 ПрАТ «Вентиляційні системи»,

Детальніше...
 
Електротехнічна лабораторія розширює та поглиблює галузь діяльності Друк

Для більш точного, широкого та якісного виконання робіт з вимірювань електроустаткування номінальної напруги 110-330 кВ, в тому числі в ході проведення експертного обстеження, електротехнічна лабораторія ДП «КЕТЦ» була доукомплектована новими сучасними засобами вимірювальної техніки, які завдяки сучасним методам вимірювань дозволяють розширити спектр критеріїв оцінки електроустаткування:

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.