У ДП «КЕТЦ» упереджають загрозу та надзвичайні ситуації Друк

На минулому тижні у ДП «КЕТЦ» проведене технічне навчання для працівників підприємства, щодо дій при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій.

 

Таке завдання перед закладом поставив відділ з питань надзвичайних ситуацій Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації, надіславши листа за № 29-05/5-221 від 23.07.2014р.

Згідно Розпорядження ДП «КЕТЦ» за №326 від 25 липня 2014р., у ході проведення інструктажу керівництво та працівники підприємства сумлінно відпрацювали із застосуванням слайд – презентації теоретичні навички, що необхідні для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та проведення робіт по евакуації персоналу. Відповідно до плану, була перевірена готовність колективу до дій, у разі виникнення загрози або надзвичайної ситуації на підприємстві.

 
ЛИСТ СПІВЧУТТЯ Друк

З глибоким сумом сприйняли звістку про передчасну смерть нашого колеги - заступника начальника управління, начальник відділу документального забезпечення, контролю та господарської діяльності управління персоналу, діловодства, контролю та спецроботи Держгірпромнагляду України Валентина Івановича Хоматова.

Детальніше...
 
Оцінка відповідності - один з перспективних напрямків розвитку Київського ЕТЦ Друк

Завершив роботу семінар на тему «Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно-технічних центрів» організатором якого виступив Головний навчально-методичний центр.

Детальніше...
 
Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно -технічних центрів Друк

24 липня 2014 року о 14-00 в приміщенні ДП «КЕТЦ» (м. Київ, вул. Ливарська, 1-А) відбудеться семінар на тему «Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно -технічних центрів».

Детальніше...
 
Орган оцінки відповідності продукції „Промбезпека” отримав атестат акредитації Друк

Орган оцінки відповідності продукції „Промбезпека” Державного підприємства „Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” отримав атестат акредитації відповідно до вимог ДСТУ EN 45011-2001 (EN 45011:1998) в сфері 12 технічних регламентів.

Детальніше...
 
Якісно проведена експертиза — гарантія збереження життя та здоров’я людини праці Друк

До Державного підприємства „Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” надійшов лист від київської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення у якому директор підприємства Шварц Ю.В. висловив щиру подяку працівникам та начальнику Електротехнічної лабораторії ДП „КЕТЦ” за високопрофесійну та сумлінну працю.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.