Шановні керівники та фахівці підприємств, організацій та установ! Друк

Звертаємо Вашу увагу на те, що Державне підприємство «Київський експертно-технічний центр Держпраці» організовує та проводить дистанційне навчання за загальним курсом з питань охорони праці та/або нормативно-правових актів з питань охорони праці посадових осіб та фахівців підприємств, організацій та установ різної форми власності.

Детальніше...
 
Увага! Друк

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у 2016 році.
Його мета – привернути увагу суспільства, у тому числі й молоді, до існуючих проблем у сфері охорони праці та виховання культури безпеки праці серед молоді та з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2016 році.

Детальніше...
 
XIV Міжнародний промисловий форум - 2015 Друк

 

 

Київський експертно-технічний центр Держпраці у період з 24-27 листопада 2015 року прийняв участь у XIV Міжнародному промисловому форумі – 2015.

Детальніше...
 
Благодійна допомога реанімаційному відділенню центру дитячої кардіології та кардіохірургії Друк

По зверненню Державної установи «Науково – практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії» спільним рішенням адміністрації та профкому ДП «Київський ЕТЦ» була надана благодійна допомога у натуральній формі для потреб реанімаційного відділення центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Детальніше...
 
У ДП «КЕТЦ» з нагоди Дня охорони праці відзначили сумлінних працівників та кращі за станом охорони праці підприємства Друк

До Дня охорони праці грамоти та подяки від керівництва та профспілкового комітету ДП «КЕТЦ» отримали кращі за фахом працівники року. Крім того, за сумлінне дотримання законодавства з охорони праці та вимог промислової безпеки відзначені подяками фахівці з охорони праці окремих підприємств.

Детальніше...
 
У навчально-методичному відділі ДП «КЕТЦ» навчено першу групу слухачів Друк

У навчально-методичному відділі, що створено на базі ДП «Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України»» у квітні цього року проведено навчання з питань охорони праці та нормативно-правових актів – посадових осіб та спеціалістів підприємств Києва та Київської області.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 5 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.