Нові технічні можливості випробувальної лабораторії „Гарант безпеки” Друк

ДП „КЕТЦ” втілює європейську практику комплексного підходу у наданні послуг з оцінки відповідності. Зокрема, у центрі функціонують акредитовані структурні підрозділи: орган сертифікації систем управління „Промбезпека”, орган оцінки відповідності продукції „Промбезпека” та випробувальна лабораторія „Гарант безпеки”.

 

Акредитація лабораторії «Гарант безпеки» відповідно до вимог Державного стандарту України ISO/IEC 17025:2006 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій» є офіційним засвідченням її компетентності у здійсненні випробування продукції у заявленій сфері.

 

 

Окрім того, лабораторія є незалежною від будь-якого адміністративного, фінансового чи іншого тиску, здатного вплинути на результати випробувань продукції.

Це підвищує довіру замовників до випробувань, а комплексний підхід дає можливість надавати послуги високої якості та в оптимальні терміни.

 

Останнім надбанням ДП „КЕТЦ” є модернізоване устаткування - гідравлічна універсальна випробувальна машина ИМЧ-30М2 та копер маятниковий ИО 5003-0,3М2.

 

Завдяки ИМЧ-30М2 можна проводити руйнівні випробування з навантаженням до 300 кН та здійснювати автоматичну обробку результатів випробувань, аналіз графіків за допомогою комп’ютеризації розрахунку та побудови діаграм.

 

 

Копер ИО 5003-0,3М2 призначений для проведення випробувань зразків із металів та сплавів на ударний вигин з максимальною потенційною енергією 300 Дж.

 

 

Завдяки розширенню матеріально-технічної бази лабораторії у ДП „КЕТЦ” з’явилася можливість власними силами проводити оцінку відповідності продукції та виробів з металу, що потребує механічних випробувань, а саме: випробування на розтягування, сплющення, загин, ударний вигин, випробування труб на бортування та роздавання.

 

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.