Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно -технічних центрів Друк

24 липня 2014 року о 14-00 в приміщенні ДП «КЕТЦ» (м. Київ, вул. Ливарська, 1-А) відбудеться семінар на тему «Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно -технічних центрів».

Враховуючи європейський напрямок розвитку України досить актуальним є питання, щодо адаптації нашої законодавчої бази до нормативів Європейського союзу. Відповідно, з’являється все більше нових напрямків діяльності, в тому числі і в державному секторі.


Так, постійний розвиток, розширення сфер послуг та впровадження сучасних заходів безпеки керівництвом експертно – технічних центрів став підставою для проведення семінару.
Проведення заходу, надасть можливість для начальників експертно–технічних центрів в Україні, розглянути та взяти участь в обговоренні питаннь, щодо пошуку та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно – технічних центрів, оцінки відповідності продукції вимогам технічних регламентів.
Під час проведення зустрічі учасників, гостей та представників ЗМІ ознайомлять з сучасною випробувальною технікою. Серед іншого будуть представлені захисна сталева камера для проведення стендно-гідравлічних випробувань (таких камер в Києві існує лише дві) і компресорна станція тиском 30 атм., тощо.
Також, на заході відбудеться презентація випробувальної лабораторії «Гарант безпеки» і органу оцінки відповідності. Зауважимо, що лабораторія «Гарант безпеки», пройшла акредитацію та засвідчила свою компетентність відповідно до Міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 «Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій».
Керівництво Київського експертно технічного центру покладає сподівання, що проведення даного заходу дозволить всім присутнім не тільки дізнатися про задуми, розробки і досягнення, а й отримати нові знання, оцінити власний наявний досвід і намітити нові рубежі.


Акредитація журналістів - (044) 454 10 00
Відповідальні особи:
Оксана – (095) 929 05 99
Ольга – (099) 521 57 73

 

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.