ПЛАН заходів щодо участі ДП «КЕТЦ» у проведенні в 2010 році Всеукраїнського тижня права Друк

п/п
Зміст заходів
Термін виконання
1
Організація виступів у засобах масової інформації з питань реалізації і захисту прав людини у сфері охорони праці
грудень
2
Участь у проведені навчання, лекцій, бесід з працівниками підприємств, установ та організацій з питань реалізації і захисту прав людини у сфері охорони праці
6-11 грудня
3
Проведення правових консультацій громадян, підприємств, установ, організації з питань охорони праці шляхом прийому громадян, висвітлення консультаційних роз’яснень через мережу засобів масової інформації та офіційні веб-сайти
6-11 грудня
 
Колектив ДП КЕТЦ відзначено Почесною грамотою Друк
Державний керівник року

3 вересня 2010 року в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулось урочисте зібрання з нагоди Дня підприємця.
За високий рівень податкової культури та сумлінне виконня податкових зобов’язань до бюджету міста Києва колектив ДП «Київський експертно – технічний центр Національно-го науково – дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці» нагородженно Почесною грамотою.

Державне підприємство року
 
До уваги замовників Друк

Відповідно до законів України «Про стандарти, технічні регламенти та процедури оцінки відповідності», «Про підвищення відповідальності» та на виконання пункту 5 «Порядку здійснення процедур призначення органів з оцінки відповідності продукції, процесів і послуг вимогам технічних регламентів», затвердженого постановою КМУ від 24.01.2007, наказом Державного Комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики ДП «Київський експертно - технічний центр» призначений з 8 лютого 2010 року органом с оцінки відповідності технічним регламентам ліфтів та простих посудин високого тиску.

Дане рішення внесене до Реєстру призначених органів з оцінки відповідності та буде опубліковане в інформаційному покажчику «Стандарти».
Запрошуємо замовників до плідної співпраці.

Адміністрація підприємства.

 
Виступ начальника ДП «КЕТЦ» Гончаренкo В.І. на Колегії Держгірпромнагляду України 29.01.2010г. Друк

Шановний Сергій Олександрович,
шановні члени колегії, присутні!

 

Колектив Київського ЕТЦ за підсумками роботи за 2009 рік виконав усі показники, що передбачені фінансовим планом та не допустив серйозних зауважень до якості експертних послуг. У порівнянні з 2008 роком, експертний центр за офіційними даними Державної статистики України піднявся з 16 на 5 місце серед підприємств України державної форми власності, за що відзначений Національним сертифікатом «Державне підприємство року».

Детальніше...
 
Урочиста церемонія нагородження лідерів Національного бізнес - рейтингу Друк
Державний керівник року

17 грудня 2009 року у конгрес - холі Торгово - промислової палати України відбувся бізнес - форум з нагоди урочистої церемонії нагородження лідерів Національного бізнес - рейтингу , що опирається виключно на офіційні данні державної статистики України.

Відзнаки Національного бізнес - рейтингу отримав начальник
Державного підприємства «Київський експертно – технічний центр
науково - дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці»
Гончаренко Володимир Іванович.

Державне підприємство року
 
В Держгірпромнагляді відбулася нарада щодо роботи уповноважених організацій Друк
26 листопада 2009 року в Держгірпромнагляді відбулася нарада на тему «Удосконалення роботи уповноважених організацій та нормативно-правової бази щодо експертизи у галузі охорони праці і промислової безпеки»
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 Наступна > Кінець >>

Сторінка 12 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.