Обстеження виробництва та обладнання ТОВ «Завод Газспец Обладнання Друк

14 лютого 2014 року експертами технічними відділу експертизи та технічного нагляду об’єктів підвищеної небезпеки нафтогазового та паливно-енергетичного комплексів Шалдугою М.Д та Панютою К.А. проведено обстеження виробництва та обладнання ТОВ «Завод Газспец Обладнання» (м. Васильків, Київська область).

Детальніше...
 
Обстеження виробництва та обладнання ПАТ «ВІТАМІНИ» (м. Умань) Друк

13 лютого 2014 року експертами технічними відділу експертизи та технічного нагляду об’єктів підвищеної небезпеки нафтогазового та паливно-енергетичного комплексів Шалдугою М.Д та Панютою К.А. проведено обстеження виробництва та обладнання ПАТ «ВІТАМІНИ» (м. Умань).

Детальніше...
 
Система управління якістю – сертифікована. Друк

Державне підприємство „Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” в червні поточного року успішно пройшло сертифікацію системи управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2008 та державного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009.

Детальніше...
 
Ринок експертних послуг має бути якісним Друк

На цьому наголосив перший заступник Голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан у перший день роботи семінар – наради на тему підвищення ефективності діяльності експертно-технічних центрів та якості експертних обстежень. Семінар організовано за ініціативи Держгірпромнагляду з метою удосконалення державного нагляду шляхом підвищення ефективності роботи технічних експертів.

Детальніше...
 
Підсумкова колегія управління Друк

Проведення широкомасштабної інформаційно - роз’яснювальної роботи, обов’язкова перевірка виконання раніше виданих розпорядчих документів, підвищення якості перевірок та розслідувань нещасних випадків, а головне налагоджування комплексного управління системою охорони праці - це пріоритетні завдання на поточний рік, на цьому наголосив начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та місті Києві Олег Румежак на підсумковій колегії управління.

Детальніше...
 
Відбувся семінар-практикум щодо безпечного використання медичного кисню із застосуванням кріоциліндрів Друк

За ініціативи Держгірпромнагляду України з метою ознайомлення з новими технологіями постачання кисню в лікувальних закладах,  підвищення рівня знань з безпечного застосування медичного кисню та запобігання нещасних випадків під час використання в медичних установах балонів з киснем в ДП «Київський ЕТЦ» відбувся семінар-практикум.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.