Друк

Орган оцінки відповідності продукції „Промбезпека” Державного підприємства „Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” отримав атестат акредитації відповідно до вимог ДСТУ EN 45011-2001 (EN 45011:1998) в сфері 12 технічних регламентів.

Детальніше...
 
Друк

До Державного підприємства „Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” надійшов лист від київської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення у якому директор підприємства Шварц Ю.В. висловив щиру подяку працівникам та начальнику Електротехнічної лабораторії ДП „КЕТЦ” за високопрофесійну та сумлінну працю.

Детальніше...
 
Друк

Випробувальна лабораторія «Гарант безпеки» проводить свою діяльність відповідно до сфери акредитації, що охоплює наступні види продукції: посудини, балони, резервуари, ємкості, автоклави, котли; труби; деталі та з’єднання трубопроводів; арматура промислова трубопровідна; крани, візки вантажні з підіймальними пристроями, талі, лебідки, стропи, навантажувачі, підйомники та автопідйомники; вантажозахоплювальні пристрої; ліфти, ескалатори і пасажирські конвеєри; кабелі, проводи та шнури; силові трансформатори; генератори електричні резервного живлення; комплектні розподільних пристроїв внутрішніх і зовнішніх установок; вимикачі автоматичні низьковольтні; акумуляторні батареї; конденсатори.

Детальніше...
 
Друк

Згідно із п.7.2 рішення колегії Держгірпромнагляду (колегія відбулася 24.04.2014 р. у м. Запоріжжя) уповноважена організація ДП «КЕТЦ» інформує спеціалізовані та експертні організації, що проводять технічні огляди та експертні обстеження (технічне діагностування) вантажопідіймальних кранів, про наступне:

Детальніше...
 
Друк

28 квітня ц.р. в рамках святкування Дня охорони праці відбулися урочисті заходи з нагородження почесними грамотами керівників та фахівців підприємств-партнерів ДП «КЕТЦ».

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 9 з 16

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.