Друк

ДП «Редакція журналу «Охорона праці», за підтримки Держгірпромнагляду України оголошено про початок проведення Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості

 

«ОХОРОНА ПРАЦІ - ОЧИМА ДІТЕЙ»

 

Діти, бажаючі взяти участь у конкурсі, мають представити свої роботи за тематикою з охорони праці та промислової безпеки, а саме про безпечне ведення робіт:

- у вугільній деревообробній промисловості;

- сільському, лісовому, ліфтовому господарствах;

- медичній сфері;

- будівництві;

- на транспорті.

Роботи слід надіслати до територіальних органів Держгірпромнагляду не пізніше 16 березня 2015р.!

 

 

 
Друк

На минулому тижні у ДП «КЕТЦ» проведене технічне навчання для працівників підприємства, щодо дій при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій.

 

Таке завдання перед закладом поставив відділ з питань надзвичайних ситуацій Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації, надіславши листа за № 29-05/5-221 від 23.07.2014р.

Згідно Розпорядження ДП «КЕТЦ» за №326 від 25 липня 2014р., у ході проведення інструктажу керівництво та працівники підприємства сумлінно відпрацювали із застосуванням слайд – презентації теоретичні навички, що необхідні для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та проведення робіт по евакуації персоналу. Відповідно до плану, була перевірена готовність колективу до дій, у разі виникнення загрози або надзвичайної ситуації на підприємстві.

 
Друк

З глибоким сумом сприйняли звістку про передчасну смерть нашого колеги - заступника начальника управління, начальник відділу документального забезпечення, контролю та господарської діяльності управління персоналу, діловодства, контролю та спецроботи Держгірпромнагляду України Валентина Івановича Хоматова.

Детальніше...
 
Друк

Завершив роботу семінар на тему «Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно-технічних центрів» організатором якого виступив Головний навчально-методичний центр.

Детальніше...
 
Друк

24 липня 2014 року о 14-00 в приміщенні ДП «КЕТЦ» (м. Київ, вул. Ливарська, 1-А) відбудеться семінар на тему «Пошук та впровадження нових підходів до удосконалення експертної діяльності експертно -технічних центрів».

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 16

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.