#Ukraine NOW Друк

Рішенням Кабінету Міністрів України затверджено технічний стандарт бренду #Ukraine NOW

 

 

#UKRAINE NOW

 

Цінності бренда UkraineNOW

 

1. Знайом із людьми

Люди – наша головна сила. Сучасні українці – вони про «зараз». Вони не чекають, не бояться. Вони діють та створюють саме зараз нові компанії, нові прогресивні бізнеси, нові кафе, ресторани, фестивалі, нові заводи, нові креативні академії та інноваційні технопарки. UkraineNOW створений, щоб показати сучасних українців і запросити до України подібних активних і рішучих людей з усього світу.

 

2. Говори про можливості

Зараз відбувається народження нової країни. Момент змін інаціональних перетворень. Цей «бум-час» – найкращий етап, у якому можна жити. Тому що там, де стаються зміни, з’являються нові можливості. Для інвестицій, для туризму, для стартапів, для створення нового продукту або для HR-потреб. Бренд UkraineNOW – повністю про можливості України і про «бум-момент», коли світу слід встигнути ними скористатися.

 

3. Дій зараз

Зараз – це особливий момент. Іншого «зараз» ніколи не буде. Тому ми цінуємо рішучість, активність і захопленість своєю справою. UkraineNOW має постійно розповсюджувати «now-філософію» серед українців і мотивувати іноземців познайомитися з Україною та її можливостями вже зараз.

 

Ключове повідомлення бренда UkraineNOW

Зараз – це найкращий час, щоб подорожувати, інвестувати або «приїхати» з власним бізнесом в Україну.

 

Використання контекстної піктограми

Піктограма обирається відповідно до контексту використання логотипа і може відповідати галузям, рубрикам, товарам, секціям, зонам тощо. Можливо розробити власний дизайн піктограми, що відповідатиме спеціалізації компанії.

 

 

Подробиці на сайті kmu.gov.ua

 

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.