Розширене засідання Ради директорів Оболонського р-ну. м. Києва Друк

22 червня 2012 року на базі ПАТ «Бетон комплекс» відбулося розширене засідання Ради директорів Оболонського р-ну. м. Києва в якому, як член Ради, взяв участь Гончаренко В.І. – начальник ДП «Київський ЕТЦ».

В доповіді першого заступника голови Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Патрушева Владислава Юрійовича були підведені підсумки роботи промислових підприємств району за 5 місяців 2012 року та шляхи подальшого розвитку економіки району.

В обговоренні доповіді взяли участь керівники державної податкової інспекції, районного управління з надзвичайних ситуацій МНС України, управління Пенсійного фонду, фонду соціального страхування на випадок безробіття, санітарно-епідеміологічної станції та інші.

 

Також з доповіддю про актуальні питання поліпшення стану промислової безпеки та охорони праці на підприємствах району виступив Гончаренко В.І. Він відзначив позитивний досвід роботи підприємств під керівництвом районної державної адміністрації на чолі з головою адміністрації Антоновим Василем Івановичем.

 

На основі аналізу стану травматизму та смертельних випадків на виробництві району були визначені вузькі місця, та заходи по поліпшенню стану промислової безпеки та охорони праці. Одним із найбільш ефективних кроків цієї роботи є тісна співпраця підприємств району, їхніх служб охорони праці з Київським експертно-технічним центром. Тому, по ініціативі Гончаренко В.І. було прийнято рішення – наступне засідання Ради директорів провести на базі ДП «Київський ЕТЦ».

 

В заключному слові на засіданні Ради виступив голова Оболонської державної адміністрації Антонов Василь Іванович, який також підтримав необхідність більш тісної співпраці контролюючих і фіскальних органів району з підприємствами і організаціями.

 

 

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.